Niki ❤ Gábor fergeteges esküvője

2020.08.12.

Vagyis a nap, amikor egy Barcelona drukker család befogadott egy Real Madrid szurkolót. Az esküvő számos elemében fellelhető volt az ellentét 🙂 Az apuka nyakkendőjén át Gábor Real Madrid mezéig, szerencsére a főasztal fölötti Real címer kivetítéséről sikerült lebeszélni. 🙂 Mindig mondom, ha szerelem van semmi nem számít.. ❤❤ A sors Niki 22. szülinapján kezdte el szövögetni a hálóját, amit a barátaival a Dokk Beachen ünnepelt, ahol Gábor is ott bulizott az egyik legjobb barátjával. És hol máshol, mint a táncparketten keresztezte először az útjukat! Gábor szerint ez egy igazi mesébe illő történet, egy vidéki kislány feljött a nagyvárosba szerencsét próbálni és rátalált az Ő hercegére. Igazából Nikit az fogta meg színes kockásinges inges fiúban, hogy nem volt tolakodó, hanem csak egyszerűen táncolt vele, méghozzá remekül. Mielőtt pedig hazafelé indultak volna Niki beírta a nevét Gábor telefonjába. Aki 3 nap múlva bejelölte Őt a közösségi oldalon és onnantól kezdve elkezdték jobban megismerni egymást.

Az első randin Gábor leitatta Nikit, de ezután lovagiasan elkísérte a kollégiumba és búcsúzóul adott a homlokára egy puszit. Gábor sosem felejti el, hogy Niki ekkor éppen beteg volt, de mégsem mondta le a randit és így is gyönyörű volt, már az első óra után érezte, hogy Niki teljesen mást jelent számára, mint eddig bárki, és nem csak azért, mert gyorsan kiderült róla, hogy focizott. 🙂 2013. július 2-a óta egy párt alkotnak és 1-2 hónap után össze is költöztek és azóta is együtt élnek. Gábor 4 év elteltével érezte már és Niki apró elejtett jelzései csak megerősítették abban, hogy tovább kellene lépniük így komoly elhatározásra szánta el magát és eldöntötte, hogy megkéri Niki kezét. Ki is eszelt egy csodálatos tervet, Karácsonykor Niki egy régen áhított táskához kapott kupont, amit el is kezdett csináltatni. A terv az volt, hogy a gyűrűt majd ebben a táskában rejti el. Aztán jöttek a furcsaságok. Szenteste Niki apukája és Gábor feltünően vidámak voltak, sokszor koccintottak, nyilván nem el clásico volt aznap este, elvonultak a műhelybe és Niki apukája el is szólta magát, hogy nagy dolgok lesznek a jövőben. Gábor anyukája pedig folyton azt kérdezgette, hogy elkészült-e már a táska, sőt Gábor még azt is mondta, hogy biztos sírni fog, ha megkapja. Na Nikinek sem kellett több, rögtön összerakta a képet, hogy Szenteste Gábor megkérte Apukájától a kezét és a táskában lesz a gyűrű. Picit csalódott is volt, hogy így nem lesz meglepetés, de éppen ekkor jött Pestre anyukája, akinek elpanaszolta a dolgot. Ő gyorsan riadóztatta Gábort és noha képtelen hazudni, ez alkalommal nehezen, de nagyon jól csinálta. Így gyors újratervezés következett és egy szimpla hétköznap mikor megérkezett Niki internetről rendelt Nike cipője otthon elkezdte bontogatni. Gábor az egyikben rejtette el a gyűrűt, a doboz ugyanolyan színű volt, mint a cipő, Niki dicsérte is a Nike-t, hogy milyen jófej, hogy még amivel kitömik is olyan színű, mint a cipő, hát pedig nem az volt. Gábor már térdelt is és megkérdezte, hogy Tündérke, hozzám jössz feleségül? Niki csak sírt és mondta a magáét, majd pár perc múlva Gábor megkérdezte, hogy azért válaszol-e. Erre rávágta, hogy persze, hogy igen. Boldogságuk pedig azóta is határtalan.

Drága Niki és Gábor! Köszönöm, hogy Veletek ünnepelhettem és, hogy annyit nevettünk! Maradjatok mindig ilyenek, mert a humor orvosság! Gratulálok Nektek, hogy azóta szülőként is helytálltok nap, mint nap. Tartson örökké! ❤❤

Helyszín: Viktória Fogadó
Ceremóniamester: Ölvedi Viktória https://www.facebook.com/olvedi.viktoria
Sminkes, fotós: Baráth-Orosz Tímea Timpix Photography
Videó: Bosányszky Péter, Bosi hdeskuvo.com
Esküvői dj: Kristóf István Kristóf / Esküvő és Rendezvény DJ /
Haj: Stefán Viktória https://www.facebook.com/viktoria.stefan