Üdvözöllek!

Örülök, hogy itt vagy!

Schwahofer Anikó vagyok, spanyol és magyar nyelvű esküvői szertartásvezető.

Már több, mint egy évtizede vagyok szertartásvezető és vagyok abban a szerencsés helyzetben, hogy a párok megosztják velem szerelmük történetét. Elmesélik hogyan ismerkedtek meg, hogyan lobbant lángra közöttük a szerelem. Mesélnek arról a megismételhetetlen pillanatról, amikor olykor rövid, máskor pedig hosszú, várakozással teli időszak után megtörténik a lánykérés. Hol romantikusan, hol pedig sírva nevetősen, de mindig őket kifejezve, rájuk jellemzően. Nekem az a nemes és szép feladat jut, hogy a násznépnek elmeséljem a történetüket, hiszen mindenki értük van jelen az esküvőn, aznap mindenki miattuk vett fel szép ruhát, csakis az Ő szerelmüket jött ünnepelni. 

Én éppen ezért veszem és vettem mindig is annyira komolyan. Az első találkozás után, ha a pár úgy dönt, hogy nekem adja a bizalmát, hogy életük egyik legfontosabb napján a szeretteik körében összeadjam őket, akkor attól a perctől kezdve bármikor számíthatnak rám. Tényleg komolyan gondolom az őrangyal szerepet. Az elmúlt években rengetegszer fordult elő, hogy hirtelen felmerülő problémát oldottunk meg együtt, de ez hozzátartozik a szolgáltató életéhez. Tudom, hogy minden kollegám szívvel-lélekkel segít a pároknak ott és ahol csak tud. Pontosan tudom, hogy mindig felmerülnek új igények, új kérések, új trendek, amihez alkalmazkodni kell és szerencsére mindig sikerül is. 

Vedd fel velem a kapcsolatot, ha

Spanyol nyelvű szertartásvezetést vagy nem szokványos, kreatív elképzeléseid szeretnéd megvalósítani a segítségemmel. Bármilyen helyszínen segítek megvalósítani az ötleteitek.

 

Copyright © 2021 Esküvő Angyal - Forintos Anikó | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum | Készítette: Nagy Laura