visszajelzések

2023

fruzsi & dani

Korábbi ismeretség és Anikó személyes bája volt az a két ok, amiért őt kértük fel szertartásvezetőnknek. Anikó rászánta az időt, hogy megismerjen minket, így teljesen személyre szabott fogadalmat tudott nekünk írni. A sablon szó nem szerepel a szótárában. Megjelenése pedig mindig alkalomhoz illő.
2022

réka & zsolt

Kedves Anikó!
Lassan egy éve az esküvőnknek de még mindig a fülünkbe cseng a csodás hangod. Egy angyal vagy❤️ a legeslegjobb szertartásvezető akivel eddig találkoztunk. 🙂 bátran ajánlom minden párnak akik felejthetetlent szeretnének a Nagy napra ❤️
2021

Zsófi & peti

Felejthetetlen, ahogy ott ültünk azon a meleg, napsütéses júniusi napon, és hallgattuk sorait. Minden egyes szó rólunk szólt. Vicces és egyben megható történetben foglalta össze az utat, amit a megismerkedésünktől az esküvő napjáig jártunk be. Még a fotós is megkönnyezte a szülőköszöntő pillanatait. Meg sem tudom számolni, hányan dicsérték nekem Anikót az esküvő után, hiszen mindenkit lenyűgözött a kedvesség és szeretet, ami sugárzik róla. Ő egy igazi Esküvő Angyal ❤
2021

kriszti & robi

Anikóval a barátaink esküvőjén találkoztunk először és akkor eldöntöttük, hogy csakis Ő adhat minket össze.Gyönyörűen beszél, mindenki meghatódva hallgatta, több visszajelzést is kaptunk a vendégektől, hogy jobban nem is választhattunk volna.Csupa szív, pozitív kedves Nő. Köszönjük neki az életre szóló élményt amit az esküvőnkön kaptuk tőle.
A Nagy Nap igenis egy olyan esemény, ami majd egyszer lepereg életünk filmjében, amire évtizedek múlva is szeretettel a szívünkben emlékezünk majd vissza. Ennek a napnak az egyik legfontosabb pontja a szertartartás. Az esküvői szertartás meghatározza az egész nap hangulatát.
Copyright © 2023 Esküvő Angyal – Schwahofer Anikó | Adatkezelési tájékoztató | Impresszum | Készítette: Nagy Laura

menü